A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Hirdetmény - Önkormányzati lakóingatlanok bérbeadásáról  

Tisztelt Ügyfeleink!

Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő-testülete Gazdasági és Pénzügyi Bizottságának felhatalmazása alapján a Barcika Szolg Kft. pályázatot ír ki az alábbi önkormányzati lakások bérleti jogának piaci alapon történő elnyerése céljából a következő dokumentumban található feltételekkel:

1. hirdetmény

Barcika Szolg Kft.

 

Hirdetmény - Lakóingatlanok bérbeadásáról  

Tisztelt Ügyfeleink!

A Barcika Szolg Kft. meghirdeti az alábbi lakóingatlanok bérleti jogát.

1. hirdetmény

2. hirdetmény

Barcika Szolg Kft.

 

A Barcika Szolg Kft. közleménye 2020. 05. 11.  

Tisztelt Felhasználóink!


A kazincbarcikai távhővezeték rendszer Egressy Béni úti szakaszán a hajnali órákban oly mértékű meghibásodás történt, amely miatt a 300 milliméteres átmérőjű gerincvezetéket ki kellet zárni. Ennek következtében a fűtés szolgáltatás a mai naptól leállt az Egressy B. út 40-50. épületben, valamint a Keleti gyűjtőút - Mátyás király út - Pollack Mihály utca - Egressy Béni út által határolt területen.
Ezen túl a Mesevár Tagóvodában, a Pollack úti bölcsődében, valamint a Pollack Mihály Általános Iskolában sem fűtés, sem használati melegvíz nem lesz a hiba elhárításáig.
Mivel a meghibásodott vezeték az egyik Egressy úti bolt alatt húzódik, nagyobb mennyiségű csővezeték cseréje szükséges, ennek beszerzése folyamatban van.

A szolgáltatás helyreállításáig kérjük az érintett területen lakó felhasználóink türelmét!

Barcika Szolg Kft.
 

 

Hirdetmény - Üzletek bérleti díj mentességéről veszélyhelyzetben  

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja az Önkormányzat és a Barcika Szolg Kft. tulajdonában álló üzlethelyiségek bérlőit, hogy a koronavírus világjárvány kapcsán kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt mentesülhetnek a bérleti díj megfizetése alól, amennyiben az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének megfelelnek.

  1. Érvényes helyiségbérleti szerződéssel rendelkezik.
  2. Az üzlet a Magyar Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet kezdetének napját (2020. 03. 11.) követően bezárt vagy bezár és a veszélyhelyzet időtartama alatt zárva tart.
  3. A bérlő vállalja, hogy amennyiben foglalkoztat kazincbarcikai állandó lakóhellyel rendelkező munkavállalót, a veszélyhelyzet időtartama alatt nem szünteti meg a munkaviszonyát, valamint, ha a munkavállaló határozott idejű munkaviszonya ezen időszak alatt szűnne meg, annak időtartamát meghosszabbítja legalább a veszélyhelyzet fennállásának végéig, továbbá ezen időszak alatt személyi alapbérét nem csökkenti.
  4. Nem mentesíthető a bérleti díj megfizetése alól a Magyar Posta Zrt., a Volánbusz Zrt., a dohánybolt, a lottózó, az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok, a kormányhivatal, a végrehajtó- és közjegyző irodák, a pártok, a civil szervezetek, a sportegyesületek.
  5. A bérleti díj megfizetése alóli mentesülés további feltétele az igénybejelentő lap kitöltése és a Barcika Szolg Kft-hez történő postai vagy elektronikus úton történő benyújtása.

Igénybejelentő lap letöltése: http://barcikaszolg.hu/ingatlanok/elado-lakasok

Beküldési cím:

 

Felhívás  

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus okozta helyzetre, az Önök, valamint munkatársaink egészségének védelme érdekében, a Magyarország Kormánya által elrendelt védőintézkedésekkel összhangban a Barcika Szolg Kft.-nél 

2020. március 16-tól mindennemű személyes ügyintézés 
határozatlan ideig szünetel.

A Munkácsy tér 1. szám alatt található Ügyfélszolgálati Irodánkban ügyeiket nyitvatartási időn belül kizárólag postai úton, online és telefonon tudják mostantól intézni az alábbi elérhetőségeken:


Nyitvatartási idő:
Hétfő: 7:00 – 19:00
Kedd, szerda, csütörtök: 8:00 – 15:30
Péntek: 8:00 – 12:00

Email cím: ugyfelszolgalat[kukac]barcikaszolg.hu
Telefon: 06-21/350-0120

A Liget utca 2. szám alatti telephelyünkön a hibabejelentéseket kizárólag online és telefonon fogadjuk az alábbi elérhetőségeken:

Email cím: tavho[kukac]barcikaszolg.hu
Hibabejelentés elérhetősége: 06-48/310-038

Kollegáink a helyszínre kizárólag rendkívüli meghibásodások esetén szállnak ki, egyéb megrendeléseket, lakásokban történő munkavégzést visszavonásig nem teljesítünk.

Ingatlangazdálkodással összefüggő személyes ügyfélfogadás is szünetel, a kapcsolatot kizárólag postai úton és online vehetik fel az alábbi elérhetőségen:

Email cím: ingatlan[kukac]barcikaszolg.hu

Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

Köszönjük együttműködésüket és az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük szíves megértésüket és türelmüket!


Kazincbarcika, 2020. március 16.
Barcika Szolg Kft.

 

ÚJ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG TÁVHŐVEL ELLÁTOTT TÁRSASHÁZAK SZÁMÁRA  

ZFR-TÁV/219 Otthon Melege Program

Megjelent az „Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere alprogram” -hoz kapcsolódó pályázati kiírás és útmutató.

A pályázati kiírás és útmutató letölthető ITT

 

Hibabejelentés  

Társaságunk 0-24 órás telefonos és személyes hibabejelentőt működtet.

Cím: 3700 Kazincbarcika, Liget utca 2.

Telefonszám: 06-48/310-038

E-mail cím: tavho[kukac]barcikaszolg.hu

 

Ügyfélszolgálat  

  Ingatlan

  Távhő