A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Felhívás  

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus okozta helyzetre, az Önök, valamint munkatársaink egészségének védelme érdekében, a Magyarország Kormánya által elrendelt védőintézkedésekkel összhangban a Barcika Szolg Kft.-nél 

2020. március 16-tól mindennemű személyes ügyintézés 
határozatlan ideig szünetel.

A Munkácsy tér 1. szám alatt található Ügyfélszolgálati Irodánkban ügyeiket nyitvatartási időn belül kizárólag postai úton, online és telefonon tudják mostantól intézni az alábbi elérhetőségeken:


Nyitvatartási idő:
Hétfő: 7:00 – 19:00
Kedd, szerda, csütörtök: 8:00 – 15:30
Péntek: 8:00 – 12:00

Email cím: ugyfelszolgalat[kukac]barcikaszolg.hu
Telefon: 06-21/350-0120

A Liget utca 2. szám alatti telephelyünkön a hibabejelentéseket kizárólag online és telefonon fogadjuk az alábbi elérhetőségeken:

Email cím: tavho[kukac]barcikaszolg.hu
Hibabejelentés elérhetősége: 06-48/310-038

Kollegáink a helyszínre kizárólag rendkívüli meghibásodások esetén szállnak ki, egyéb megrendeléseket, lakásokban történő munkavégzést visszavonásig nem teljesítünk.

Ingatlangazdálkodással összefüggő személyes ügyfélfogadás is szünetel, a kapcsolatot kizárólag postai úton és online vehetik fel az alábbi elérhetőségen:

Email cím: ingatlan[kukac]barcikaszolg.hu

Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

Köszönjük együttműködésüket és az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük szíves megértésüket és türelmüket!


Kazincbarcika, 2020. március 16.
Barcika Szolg Kft.

 

Tisztelt Ügyfeleink!  

A Barcika Szolg Kft. ügyfélszolgálata 2020. március 17-én (kedden) technikai okok miatt 13:30-tól zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Barcika Szolg Kft.
 

 

Tájékoztató a 2019. október havi költségosztós elszámoló számlákhoz  

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az éves költségosztós elszámoló számlában jelentkező túlfizetések visszautalása a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény végrehajtásáról szóló 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet 3. sz. mellékletét 20.3. pontja alapján történik.

Amennyiben a folyószámláján elmaradás van nyilvántartva, úgy a túlfizetés elszámolása elsődlegesen ennek csökkentésére történik. Az egyenleget megtalálja az aktuális számla utolsó oldalának végén.

Ha a számla végösszege a fentieket követően 3 000 Ft-ot meghaladó túlfizetést mutat, a díjfizető fizetési módja szerinti módon a számla kibocsátásától számított 8 napon belül mindenki részére elindul a visszafizetés. 

Ha a túlfizetés 3 000 Ft alatti összegű, vagy a tartozásba történő könyvelést követően 3 000 Ft alatti összegű visszajáró összeg marad fenn, abban az esetben a 2019.10.11-i keltezésű, jelen számlával egyidejűleg kézbesített 2019. október havi tárgyhavi számlába kerül bekompenzálásra, mellyel csökken a számla fizetendő összege. 

Továbbá felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy Társaságunk a társasház közös képviselője által megadott, az általa felosztott hőmennyiségeket számlázza ki, így a felosztási aránnyal kapcsolatban semmilyen tájékoztatást nem tudunk adni. A fentiek figyelembevételével kérjük, a költségosztós elszámoló számlával kapcsolatos kérdésével, panaszával a társasház közös képviselőjéhez forduljon.

A tájékoztató teljes szövege elérhető ITT

 

Tisztelt Ügyfeleink!  

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2019. szeptemberében kapott 9 000 Ft összegű rezsiutalvány kizárólag az áram- valamint földgázszolgáltatóktól kapott számlák megfizetésére használható fel!

Távhőszolgáltatási számla kiegyenlítésére ez nem alkalmas!

További kérdéseikkel kérjük, az áram- és földgázszolgáltatójukat keressék meg.

Barcika Szolg Kft.

 

ÚJ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG TÁVHŐVEL ELLÁTOTT TÁRSASHÁZAK SZÁMÁRA  

ZFR-TÁV/219 Otthon Melege Program

Megjelent az „Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere alprogram” -hoz kapcsolódó pályázati kiírás és útmutató.

A pályázati kiírás és útmutató letölthető ITT

 

Hibabejelentés  

Társaságunk 0-24 órás telefonos és személyes hibabejelentőt működtet.

Cím: 3700 Kazincbarcika, Liget utca 2.

Telefonszám: 06-48/310-038

E-mail cím: tavho[kukac]barcikaszolg.hu

 

Ügyfélszolgálat  

  Ingatlan

  Távhő